Om oss

Varför välja de FACTO ?

Din profil är viktig

Vi hjälper Ert företag att ta fram en gemensam profil, det ökar
igenkänning hos kunden och skapar en gemenskap i företaget.
Vi hjälper till med märkning av alla slag. Kontakta oss om du har funderingar kring hur just ditt företag kan profilera sig på bästa sätt.

Service

Tack vare lång erfarenhet av branschen kan vi ge snabba och korrekta svar på dina frågor.
Att du som kund är nöjd, är alltid viktigast för oss.

Persondata

Med anledning av att dataskyddsförordningen (GDPR) trädde i kraft den 25 maj 2018, så informerar vi här om de personuppgifter vi lagrar för att kunna upprätthålla en väl fungerande affärsrelation med dig.

de FACTO yrkeskläder AB respekterar din integritet och hanterar alla personuppgifter enligt gällande dataskyddslagar.

Vad för uppgifter?

För att kunna bedriva och bibehålla fungerande affärsrelation med dig, så lagrar vi vissa personuppgifter om dig. Såsom ditt namn, e-postadress och i vissa fall även telefonnummer. Denna personliga data kan användas för att identifiera dig. Personuppgifter vi tillhandahåller har vi fått/samlat in på flera sätt: Ni har tillhandahållit den frivilligt när ni blivit kund hos oss, viss har valt att prenumerera på våra nyhetsbrev, kommunicerat med oss via e-post eller fysiskt på mässor eller andra evenemang. Vi kan också ha samlat in dina uppgifter på andra sätt, t.ex. via dina kollegor eller via din arbetsgivares hemsida etc. De gånger vi själva samlat in uppgifter om dig, har vi bedömt att du med din yrkesroll med stor sannolikhet skulle kunna vara intresserad av de tjänster och produkter som vi erbjuder.

Hur använder vi dina uppgifter?

För att skicka nyhetsbrev och annan information om oss, våra tjänster och produkter. Behålla historik av tidigare förfrågningar och lagda order.
Skäl för lagring av personuppgifter. Vid behandling av personuppgifter för ändamål enl. ovan använder vi oss av våra legitima intressen vad gäller att upprätthålla affärsrelationer och kommunicera vad vi ser som viktig och intressant information om våra tjänster och produkter.

Lagring.

Vi har väl fungerande rutiner för att säkerställa att våra system är säkra och skyddade mot obehöriga personers tillgång. Dina personuppgifter lagras för ändamål enligt ovan så länge du fortsätter vara kund, eller att vi bedömer att du kan vara en potentiell kund till oss (baserat på din yrkesroll). Du kan när som helst välja att avregistrera dig och i samband med det så raderas dina personuppgifter från våra register. Du har också rätt att veta vilka uppgifter om dig som person vi lagrar, få dessa korrigerade samt även begära en kopia på detta.
Det gör du enklast genom att kontakta oss via mail: info@yrkesklader.com

Korta fakta

Org.nummer
556127-6188
Telefonnummer de FACTO:
08-591 13060
E-postadress
info.defacto@swedol.se
Bankgiro nr
105-8080
Besöksadress de FACTO:
Kabelgatan 2, 195 60 Arlandastad
Postadress Swedol AB HK:
Box 631, 135 26 Tyresö
Telefon Swedol AB HK:
08-712 00 00
E-postadress Swedol AB HK:
info@swedol.se